Käsittely
Pesty(Wash) + naturalAlkuperä
Benaragodu Hills, Western Ghats, Karnataka, 1100 – 1300mPaahtoaste & uutto suositus
Tummapaahto 5/6 Espresso, mutteripannu, suodatin, pannukahvi & pressopannuKahvinpoimintakierroksia on kolme, ja niillä varmistetaan Arabica-kahvimarjojen oikea kypsyys poimintahetkellä. Kypsässä marjassa on pavuksikin kutsuttu kahvipuun siemen. Oikeaan aikaan poimittuna siemen on rikas aromaltaan ja paahtuu tasaisesti. Ennen kuivausta kahvi pestään “full wash” -menetelmällä ja annetaan fermentoitua 9-16h. Tilan nuoremman polven viljelijä luonnehtii kahvinsa makua suklaiseksi, tukevaksi ja hiukan rasvaiseksi. Suosittelemme Bynemaran wash Arabica lajiketta tummapaahtoiseen paahtoon, noin 4/5 paahtoasteeseen.
2023 Bynemara tilalla tuotettiin natural prosessoitua kahvia SampoKoneen pyynnöstä. Tätä natural prosessoitua Bynemara tilan kahvia on saatavilla pieni koe-erä. Se sopii upeasti vaaleaksi ja keskipaahtoiseksi erikoiskahviksi.
Vielä lisää tästä hyvin erikoislaatuisesta kahvista ”Lisää tilasta” -osiossa ja Youtube -kanavalla https://www.youtube.com/@forestroastery